Fűnyíró kint maradt esőben, nem indul?
Egy benzines önindítós, 5.5 lóerős önjárós fűnyíróról van szó
Briggs and straton motor
Esőben kint maradt azóta nem indul
Ami megtörtént:
Benzin csere, karburátor 2x szétszedve, több mint egy hónapja nem indul
Ha benzint fecskendezek az égéstérbe felpörög szépen, szóval karburátor körül van a hiba,
Szerintem nem ad benzint a karburátor,
Mármint gyertya teljesen száraz akármennyit húzom, indítom, karburátorját már többször beállitottam, hátha az állt el, fel se pörög és teljesen száraz maradt a gyertya, minden gáz adási módnál, negyedenként lett kitekerve a karburátoron a levegő csavar, ->de száraz maradt gyertya ha gyertya kivolt szedve akkor a kezem is száraz maradt, nem ad benzint,
Karburátoron egy levegő csavar van többi a a járás módokon állít
, tömítések augusztus elején voltak cserélve
Mi történhetett vele szerintetek?
illetve mit tehetek meg rajta, teljesen új karburátort nem akarok mert briggs and straton a motor és nem olcsók az alkatrészei..
Jogos, a benzincsövön folyik a benzin, a karbi aljában van benzin ,
ha valaki kíváncsi motor száma
128807-1525-21 briggs and stratton oldalán megtaláltam, de nem tudom h pontosan melyik ábra lesz a karbirol,( van 3 ) ennek egy beállító csavarja van ami a benzin/levegőn állít, (nem a motor járásán)
Fényképet is tudok küldeni ha segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!