Kezdőoldal » Otthon » Kert » A fűnyírom nem indul, miért?

A fűnyírom nem indul, miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok.briggs motoros fűnyíromon a karburátoromon le tört a pillangószelepnek valamije. Vettem egy karburátort, amit fel is raktam rá. Közben el tört a szívó cső de vissza ment rá, úgy hogy össze is illeszkedik stb. Az egész úgy kezdődött hogy édesanyám kést cserélt, a karburator meg a levegőszűrő tele lett olajal. Gondolom a motor is kapott ezert akartam kitisztítani a karburátort, de ekkor le tört róla az a valami. Rángattam gyertya nélkül, mert vissza rántott, gondoltam azert mert olaj van a motorban. Már nem ránt vissza, csak be indulgat de mégsem indul be, égett olajszagot dob ki magából. Hiaba huzigatom gyertya nélkül nem javul. Valami tanács? Mit tudok vele így csinálni hogy végre be induljon? A kést még nem raktam rá, ez befolyásolhassa? Nem értek hozzá, csak úgy gondoltam meg csinálom én hisz egy szerelő elkér anyit mint amenyi a fűnyíró.

2020. aug. 8. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
60%
Törött szívócső cseréje után kitartó gylugyuglugyu teljesen faarccal, aztán szikra ellenőrzése, gyertya be, szintén irgalmatlan kitartó indítgatás. Lehet gázadással indítással is próbálkozni, csak hidegen engedd is vissza, nem baj, ha leáll párszor.
2020. aug. 8. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha be-be indul,akkor vedd a gyertyát ki,rángassad meg,tiszta gyertyát berakni.Valószinű még van a befolyt olajból,amit felnyom a gyertyára,ezért áll meg.Ha elindúl nagy füstöt nyom rövid ideig.
2020. aug. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!