Mi lehet az oka, hogy nem indul a fűnyíró?
Figyelt kérdés
Pár hónapos benzines fűnyíró, 2-szer volt csak eddig használva. A berántózsinór nagyon feszül, a pengét is nehezen tudom forgatni.2016. szept. 20. 19:02
1/4 anonim válasza:
A fogantyunál van egy kar,amit fel kell húzni,és akkor lehet megrántani .Ennyi leirásból csak erre tudok következteteni .Esetleg nem forditottad oldalra,mert akkor befolyik az olaj,és ez van utána .Ha netán ez lenne ,ki a gyertyát,megrángatni párszor,gyertyát megtísztitani ,és lehet inditani .Ha índul nagy füstöt nyom rövid ideig .
2/4 A kérdező kommentje:
A fogantyúnál behúztam a kart, úgy próbáltam indítani. Nem fordítottam oldalra a gépet.
2016. szept. 20. 19:58
3/4 anonim válasza:
Mindenesetre szerintem szedd ki a gyertyát és úgy próbáld lassan meghúzni. Ha továbbra is feszül, illetve nehéz húzni a zsinórt, akkor nézd meg hogy a markolatnál lévő kar mozgatja-e megfelelő mértékben a fék kioldót.
Ha nem jutsz közelebb a megoldáshoz, vidd szervízbe, gondolom garanciális, ne fogj neki otthon szétbontani.
4/4 A kérdező kommentje:
Most néztem, hogy túl sok olajat töltöttem bele. Jóval az olajszint mérő pálcán levő lyuk fölött van az olajszint.
2016. szept. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!