Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért ilyen a paradicsom?

Miért ilyen a paradicsom?

Figyelt kérdés
Erkélyen neveltem: [link]

2023. aug. 5. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10# Jó, hogy gondolkodtok ebben, nem beszólás akart lenni! :)

A kávézaccot se felejtsétek ki a komposztból, az is nagyon jót tesz (bár nem a kálcium hiányra), sokan mégsem komposztba rakják.

2023. aug. 6. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 Bocs ha úgy hangzott volna, nem vettem beszólásnak, csak jeleztem, hogy mi is rájöttünk a hibára.

A kávét sem rakjuk oda. Mi haszna van a komposztban?

2023. aug. 6. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A kávézacc nagyon hasznos a kertben, többféleképpen is hasznosítható, olvass utána! A komposztban a nitrogéntartalma miatt szeretik, illetve elvileg serkenti az érési/lebomlási feladatokat. Mint ahogy mást, ezt sem szabad túltolni, de amennyi zacc egy normál háztartásban keletkezik, az nyugodtan hasznosítható rögtön a kertben, vagy mehet a komposztra.
2023. aug. 6. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Köszi, megfogadom. Nem kávézunk túl sokat, de azért napi 2 adag keletkezik, akkor ez is mehet a komposztba.
2023. aug. 6. 21:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a napi 2 adag kávézacchoz más szerves anyag is társul (persze, nem kell, hogy aznap, csupán csak annyi, hogy döntő többségben legyen a más anyag), akkor mehet.
2023. aug. 7. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!