A fűzfa 3 méterrel a ház mellett okozhat galibát?
Figyelt kérdés
Hozzáértők véleménye érdekelne, lehet-e gond a gyökereivel és ha ilyen közel van a házhoz muszáj ki vágnom? A törzse vaskos, a lombjai félig terebélyesek.2023. júl. 31. 19:45
1/6 anonim válasza:
Minden fa okozhat gondot 3 méterre.
2/6 anonim válasza:
Ajjaj, de mennyire! Nekem is itt van egy szomorúfűz, de egyszerűen annyira szeretem, hogy képtelen vagyok bántani... Itt ülnek rajta a kuvikok, fészkel rajta az örvös galamb...
3/6 anonim válasza:
Ha jó állapotú öntött beton az alap, akkor a gyökerek nem tudnak semmi bajt okozni. De ha régi ház, és mondjuk elsalétromosodott, porladó betonba rakott kő az alap, akkor bizony már nem egészséges dolog.
4/6 anonim válasza:
Hát a fűzfa csak nő meg nő. Én ültetnék egyet messzebb ha ennyire tetszik, nagyon gyorsan meg tud nőni szépre.
5/6 anonim válasza:
A fa életkorától is függ, hogy milyen mélyen lehetnek a gyökerei.
6/6 anonim válasza:
2-es neálad sem a szomszéd a hülye! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!