hahaha...van szilva, ringló(a földön)ami még fenn van az mind kukacos...
ennyi...láncfűrész.
sokba fájt a permetszer, az unijó a kis hatóanyagot is tiltja
Nem csak szilva, de semmi más sem lesz.
Egy kis meggy volt, két levesre való.
Cseresznye annyi szokott lenni, hogy bambárazabáltam magam belőle, egy darab sem lett. Nem sorolom tovább :D
(Baranya megye)
mivel lemosó permeteztem a meggy harmada megmaradt
Szilva ugyanúgy terem, mint tavaly
nyári Alma kukacos de már nem annyira, mint tavaly, mert jobban odafigyelek a permetezésre.
sárgabarack elfagyott, erre is odafigyelek jövőre
Én nem csak lemosóztam, hanem virágzáskor és virágzás után is kezeltem őket felszívódó szerekkel. Ha jól emlékszem akkor négyszer is a sok eső miatt.
-A meggy elég szépen termett, bár köthetett volna jobban is.
-A ringló szilvám roskadásig van.
-A 4 éves kajszifámon van 7 szem kóstolónak. :D
-A szintén 4 éves korai őszibarackomon a gyümölcs ritkítás ellenére, olyan sok van hogy az összes ágát alá kellett támasztanom, az épp most érik.
-A nyári almáim is tele vannak, idén szerencsére egy kukacosat sem látok a fákon.
Baranya megye
Én nem szoktam lemosózni, mert 30 év alatt azt tapasztaltam, hogy minden létező probléma pont ugyanúgy jelentkezik utána.
Virágzásban permetezem a csonthéjasokat virágmonília ellen, utána meg mindent permetezek, igény szerint.
A szilván jó termés van, több fajtán ritkítani is kellett, mert 10-es, 20-as fürtökben lógott.
Sárgabarack csak 50 kg körül termett a fagy miatt, de fagy nélkül lehetett volna 800.
Őszibarack kevés lesz, csak enni, befőzni nem.
Cseresznye közepes termés lett (bár óriási szemek), meggy nagyon kevés, de ez a tavalyi aszály miatt lehetett, mert virág is kevés volt.
Az almákon túltermés van, a most érő nyári alma apró maradt emiatt, időhiány miatt nagyon későn lett leritkítva.
A körtéket is ritkítani kellene, mert több termés van, mint levél, de hát most se tudok kimenni, mert a radar szerint jön az eső. Ez az év ilyen, mikor ráérő időm lenne, dolgozni valamit, mindig esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!