Elvethetem most azt a sárgarépamagot, ami korainak van titulálva?
Ilyenkor ha élvezed, kikel már gyorsan kiég bármennyire locsolod.
Majd jövőre.
Lehetni lehet, de nekem is az a több éves tapasztalatom, hogy május második felében vetve is hatalmas szerencse kell hozzá, hogy ne égjen ki. Most meg már június van... Hiába megy rá a csepegtető öntözés folyamatosan, nem akarnak nőni.
A neten minden hülyeséget írnak, nem kell elhinni a negyedét se.
Mondjuk, én is pont ma vetettem pótlásnak a meglévő sorokba, ahol a mindenféle jószágok "kiritkították", de ez egy viszonylag árnyékos hely, melléképület északi oldalán, szóval itt talán még lesz egy kis esélyük.
Minek nevelted palántának? Az nem szokott olyan jól sikerülni, mint helybe duggatva, márciusban. Azért nem találsz időpontot, mert ez egy értelmetlen dolog.
Ültesd ki, ha már megvannak, és helyed is van, mert ha nem ülteted ki, akkor kuka. Így legalább valami apró hagymád lesz majd, jó esetben még közepes is.
Azt se kell palántázgatni.
Húzol ki sort március közepén,beleszóród,visszahúzod a földet aztán várd a joszerencset
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!