Kezdőoldal » Otthon » Kert » Felétek a piacon szoktak...

Felétek a piacon szoktak árulni saláta palántákat?

Figyelt kérdés
Vagy korai káposzta, esetleg korai karalábét amit már március végén, április elején meglehet venni?
tegnapelőtt 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel kertészeteket, ott olcsóbb, mint a piacon.
tegnapelőtt 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

piacon nem.

De kisebb kertészetek, amik családi gazdaságok lényegében, ott igen.

tegnapelőtt 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle palántát árulnak.
tegnapelőtt 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Közepes városban lakom, szoktam őstermelői piacon mászkálni, de salátapalántát szerintem 20 vagy 30 éve láttam utoljára, mikor még olcsón adtak palántákat.

Nem is nagyon tudom elképzelni, hogy komolyabb kereslet lenne rá. Szabadgyökerűnek nem működik, poharasként meg annyiba kerül, hogy mire megnő, ennyiért már adnak a piacon egy szép fej salátát. Amatőrnél meg jó eséllyel megeszi a csiga, vagy ha mégse, akkor nem nő meg, mert nem ért hozzá az illető.

Egy palánta árán adnak egy (több) csomag magot, jópár évre elég, ha időben elveti az ember a kertben.

tegnap 06:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Még nem,majd március közepén talán.

Kiviszik a piacra most le is fagy .

tegnap 08:19
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Tavaly előtt volt, akkor 50ft volt darabja. Sejttálcákból árulta egy kis földlabdával, de tavaly már nem láttam kint azt a termelőt.
tegnap 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán annyiért nem érte meg neki.

Jellemzően többért szokták adni.

tegnap 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!