Mit a tehendő a málnabokorral?
Figyelt kérdés
Egy oriasi bokor nőtt. En azt hittem ezt sorban kell ültetni. Ugy is ültettem, de most 1 honap alatt egy óriasi bokor nőtt. Ezzel mit krll tenni?2023. máj. 23. 23:39
2/16 A kérdező kommentje:
Van, hova szoktátok feltölteni?
2023. máj. 24. 07:16
4/16 anonim válasza:
Érdemes kicsit ritkítani, vagy karóval, kordonnal rögzíteni, hogy egyrészt kapjon fényt és beérjen a málna rajta, másrészt hogy le is tudjátok szedni.
Ha két sor drót vagy erősebb zsineg közé terelitek - mintha a létra két rúdja lenne a drót és a lépcsőfokok helyén lennének a málnák - akkor megemelitek és alatta lehet a füvet nyírni, gyomlálni stb. ha gondoljátok. De ha csak hagyod beérni a málnát azzal sincsen gond.
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
A képküldés nem jó, mert néha már fél-egy nap után nem látható. Az imgur jobb.
Karó van a bokrok mellett, vagy kordont telepítettél?
7/16 anonim válasza:
Nekem a két éve feltöltött képküldéses kép is még mindig fent van és látható.
8/16 anonim válasza:
Kicsit ritkitani,ősszel tőosztást csinálni.
9/16 anonim válasza:
7
Én meg ma reggel nem tudtam megnézni több kérdésnél az 1 napos képeket. És ezt elég gyakran tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!