Kivirágozna így is?
A természet mindig utat tör magának.
Sok ilyen "vad kert" van, néha eldobálnak magokat a kertben random helyekre és egyszercsak kinő, nem tudom pontosan, mi is ennek a neve, de sokkal találkoztam már:)
Van olyan is, hogy "bombákat" (golyókat) gyúrnak virágmagokból (és más anyagokból), eldobálják a telken vagy egy réten, útszélen stb, és később telis tele lesz virágokkal. Azt hiszem ezt flower/seed bombnak hívják angolul.
A természetben is ugyanígy kinő minden növény, ott se gereblyézi meg öntözi őket senki:D
És ha mégse kelnek ki, vagy nem sok, akkor sincs pánik, its all trial and error!:D
Ez nem az én kérdésem :)
Gondolom többen is szeretnék kihozni a maximumot a kertjükből. Sajnos nem mindenkinek van lehetősége, hogy az előmunkálatokat elvégezze. Pedig olyan jó lenne ha csak úgy kiviragozna az egész kert 😀
"Csak úgy" nem fog kivirágozni. Sok munkával jár.
Ha csak úgy szétszórod a magokat, pár szál valószínűleg lesz, de nagyobb az esély, hogy a meglévő fű (vagy ha nincs, a kelő két méteres gaz) elnyomja.
Idén már egyébként is erősen lekésted. Március vége felé kellett volna.
A vadvirág az egyébként se akkora buli a mi kontinentális éghajlatunkon, mint ahogy angol műsorokban látod. Itt nálunk elvirágoznak, aztán a nagy száraz gazokat lesed még 10 hónapig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!