Kezdőoldal » Otthon » Kert » Udvaron használt faládát...

Udvaron használt faládát lekentem egy rétegben fáradt olajjal, hogy tartósabb legyen. Mennyi száradás kell neki, hogy beszívja a fa?

Figyelt kérdés

#tároló #láda #Fárdt olaj
2023. máj. 1. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem kenném.le fáradt olajjal meg amúgy semmilyen kocsiba való olajjal sem az nem fog rendesen sem beszáradni meg az eső bemossa a talajba az meg elég szennyező!

Lenolajjal kell lekenni!

2023. máj. 1. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem szívja be. Mindig ragacsos marad.
2023. máj. 1. 14:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Más fát kentem már le korábban. Az szinte egyből beszívta és száraz lett. Simán kesztyű nélkül is meg lehet fogni, nem ragad. Ezért kentem le ezt is.
2023. máj. 1. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha egy hét múlva is erezhető az olaj akkor az már úgy marad , de jólvanazúgy
2023. máj. 1. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Tegnap kentem le, igaz eső is esett rá éjjel. Talán egy hét múlva jobb lesz, remélem. Köszönöm
2023. máj. 2. 07:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokáig büdös lesz tőle a kezed, ha megfogod, de ragadni nem szabad neki. Lehet, hogy nem volt száraz a fa?
2023. máj. 2. 17:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Kb másfél évet állt kint az udvaron. Azt gondoltam, hogy teljesen száraz.
2023. máj. 2. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Oké, de ha megázik, akkor valamennyi vizet szív magába. Meg minden reggel a harmatot.

Mondjuk, valamennyit biztos így is beszívott, de talán ezért nem az összeset.

2023. máj. 3. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!