Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb szőrtelenítés a...

Melyik a jobb szőrtelenítés a cukorgyanta vagy az epilátor? Melyik tartósabb? mit használtok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Cukorgyantát nem használtam. De az epilátor szerintem jó. Tövestül kiszedi a szőrt,bár nem túl gyors, de sokáig 2-3 hétig nem kell újra csinálni
2013. máj. 6. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Epilátor nekem órákig tépkedi mire kiszedi, és még akkor is egy csomót otthagy, meg sok szőrt csak eltép, szőrbenövést okoz. Nem vált be, nincs is hozzá türelmem, se időm rá. 1-2 hét után már nő ki a szőr.

Cukorgyanta a legjobb mert az kiszedi az apró szőrszálakat is már, könnyű használni, olcsó, gyors, minden szálat kiszed, nem okoz semmi gondot. 3 hétig tart.

Patronosat használok még néha, az sem rossz, csak ahhoz hosszabb szőr kell hogy kiszedje, és nem szeretek szőrösen járkálni nyáron.

2013. máj. 6. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Én epilátort használok. Nekem ez a legegyszerűbb. Pillanatok alatt megszabadulok a nem kívánatos szőrszálaktól és 2 hétig sima lesz a felület :)
2013. máj. 6. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Dúsabb, sötétebb szőrzethez csakis cukorgyantát ajánlok, mert az epilátor túl lassú, szinte egyenként tépi a szálakat és ennél a típusnál nagyobb is a szőrbenövés esélye. A cukorgyanta pillanatok alatt megvan, a fájdalomérzet kategóriákkal alacsonyabb és már 3 mm-es szőrtől alkalmazható.
2013. máj. 6. 19:49
 5/5 anonim válasza:
A cukorgyantától 3 nap után visszanőtt a karomon a szőr. Epilálás 2-3 hétig bírja.
2013. máj. 11. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!