Cukorgyanta készítők! Leírnátok a recepteteket?
A bolti patronos gyantáról szeretnék áttérni a cukorgyantára. Úgy tudom, hogy nehéz elkészíteni, ki kell tapasztalni. Felmerül az, hogy nem fog sikerülni elsőre, ezért szeretnék tapasztalatokat, tanácsokat kérni tőletek, hogy és miképp érdemes csinálni.
Minden értelmes és hasznos információt örömmel fogadok és jár a zöld kéz.
szia! itt van egy TÖKJÓ videó, ahol részletesen elmondja Takács Nóri a dolgokat :)
http:// videa. hu/videok/emberek-vlogok/hogyan-legyek-jo-no-cukorgyanta-citromle-cukor-szortelenites-otthon-sjZ4hlGvSLeBPNZr
Citromlevet mondjuk nem tettem bele, mert nem volt itthon, meg itt gyakorin azt olvastam hogy nem muszáj. Lehet hogy ez is baj volt..
Először olyan sötétre főztem, mint a videóban a méz volt és amint kiöntöttem, egyet kettőt még tudtam rajta kavarni, utána kő kemény lett. Második körben már nem főztem addig. Itt meg pont ez volt a baj, és nem lett nyúlós, hanem csak szétfolyt.
Amúgy amilyen gyorsan sötétedik, az alapján szerintem csak néhány pillanaton esetleg 1-2 percen múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!