Miért nem tudom megfőzni a cukorgyantát?
Figyelt kérdés
ELőször próbálkoztam vele kő kemény ett.....úgyogy újra próbálkoztam most gyúrható lett, szárazon semmit nem csinált, elkezdtem vizezni akkor meg csúszós lett és mégannyira se tépet tki semmit....mi lehet a baj? Mit rontok el?2013. jan. 3. 23:32
1/5 anonim válasza:
nem tudom, nekem sem sikerült még :D
2/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/user/Amy11190/videos
Az ő videói alapján csináltam, igaz csak kétszer, de tökéletes lett mindkettő.
3/5 A kérdező kommentje:
Láttam már...szóval többször meg kéne állni főzés közben hogy ne melegedjen túl?
2013. jan. 4. 00:36
4/5 anonim válasza:
Ne otthon próbálkozz vele,inkább vedd meg.Rengeteg időt és anyagot fogsz kidobni,nem könnyű elkészíteni!
5/5 anonim válasza:
Először én is azt hittem elrontottam... melegen jónak tűnt, szép levegősre, világosra gyúrtam, aztán nagyon hamar keményedett, de még nyúlott... Fogtam egy kisebb mikrózható tálat, belezuppintottam a gumót és 450 w-on kb fél percig melegítettem... teljesen más állaga lett... olyan világos habos kicsit folyós... folyamatosan kevertem, gyúrtam egy kiskanállal, míg annyira ki nem hűlt, hogy lehetett vele ügyeskedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!