Mennyi ideig bírják az akkus fűkaszák 1 töltéssel?
Melyik a legjobb?
Ár / érték arány .
Nehéz így megmondani.
Nagyban függ attól, hogy hogyan használja az ember, illetve attól, hogy mekkora az akkumulátor.
Én olyat vennék, ami egy “széria” része (pl. Makita) és vennék hozzá 2db 5ah akksit. Így biztos elég lenne, ráadásul a gyors töltés miatt, folyamatosan tudod cserélni. Mire lemerül, a másik feltölt.
A széria csak azért is jó lehet, mert úgy ha később veszel más gépet is, nem kell plusz akksi.
Olcsót, kínait nem vennék, annyit is fog érni.
Ár/érték arányban szerintem a Makita DUR369!
6ah-s akksival, csillagkéssel, kettes fokozatban kb20-25perc folyamatos használat mellett.
Hasonló körülmények közt mint ahogy a videóban is van: [link]
Nagy előnye az olcsóbb gagyikhoz képest hogy ezen rendesen lehet adagolni a gázt, akárcsak egy benzinesen, és azonnali a gázreakciója!
Egy Parkside gépről készült videónál láttam hogy a csávó ráhúzta a gázt (ami ott kvázi csak egy kapcsoló) és kb 1mp is eltelt mire a kasza egyáltalán csinált valamit..
#1 ""folyamatosan tudod cserélni. Mire lemerül, a másik feltölt.""
Ez sajnos nem igaz, 20-25perc alatt merül le, és 55perc a töltési idő. Plusz a frissen lemerült akksit (főleg nyáron) a töltőnek először vissza kell hűtenie ami általában plusz 5-10 perc
Én 6db 6ah-s akksival használom, mikor az első kettő lemerül, felrakom töltőre és utána még 4-et letudok meríteni úgy hogy az első kettő még nem töltődött fel teljesen.
3500nm-t kaszálok vele, általában elég szokott lenni a 6 akksi.
1. Vagyok
Mondjuk én személy szerint ekkora területre már nem biztos, hogy az akksisat használnám. Biztos meg van az előnye, de a gép+6db akksi+ (gondolom) egy dupla töltő, már akkora beruházás, hogy benzinesből lényegesen jobb teljesítményű gépet tudsz venni.
Biztos meg van az oka, hogy miért ezt választottad, de számomra indokolatlannak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!