Egy palántázásban tapasztalt személy tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Nagyjából 3 hete vetettem el a paradicsomot. Így néz ki majdnem mindegyik. Szerintetek megfelelő fejlődési szakaszban van? Panelben lakok, szóval a napsütést/világítást ebben a borús időjárásban nem mindig tudom megoldani.
2023. ápr. 1. 11:32
2/5 anonim válasza:
Rendben van.
Majd most fog megnyúlni..😀
3/5 anonim válasza:
Teljesen jó. Nem sokára feltöltheted a poharat földel.
4/5 anonim válasza:
Meglepően formás a körülményekhez képest, viszont ha a kép színhelyes, akkor erős nitrogénhiány forog fenn. Amibe ültetted, az elég vacak anyag. Tápoldatozz. Aztán ha jobb idő lesz, már tedd ki az erkélyre, szoktasd naphoz. (Az enyéim már voltak kint vagy hat napot, mielőtt bejött ez a hideg idő. Kétszer kint aludtak, a többi nap csak a jó időben voltak kint, egy rácsos ládával leborítva, napégés ellen.)
5/5 A kérdező kommentje:
Ki szoktam rakni őket az erkélyre, ha 18-20 fok van.
Amikor hűvösebb van, de besüt a nap a szobába, akkor egyből a napos részre rakom őket.
2023. ápr. 2. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!