Ez nem ért semmihez, régebben elég sokat néztem a Kert Tv-t, de leszoktam róla, mert csak felidegesítettem magam a rengeteg baromságon. Még értelmes módon kérdezni se tud a kertész haverjától, csak mint egy átlagos panelszökevény.
Csak díszkertje van fűvel meg bokorral, nyilván azt se ő csinálta magában, zöldségeskertje valószínűleg soha életében nem volt. De azért osztja az észt.
Mármint hogy hogy ültess?
Én is permakultúrában veteményesezek, és nem szoktam felásni a kertet, csak a répa-fehérrépa helyének, de egyébként valóban nem szükséges.
Van egy ásóvillám, azzal talajlazítok. Mivel mulcsolok év közben, nem túl gazos a kert, ami van, azt kiszedem kézzel, esetleg kapával.
De egy permakuktúrás kert nem úgy gazosodik egy idő után, mint az, ami csak simán be van vetve. Ez annyira nem új dolog, és nem is baromsàg, csak mert van, aki nem próbálta még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!