A konyhakertedben megtermelt zöldséget (zeller, sárgarépa, cékla stb. ) hogyan célszerű eltenni télire?
Figyelt kérdés
Akkor, ha kertes családi házban laksz.2010. okt. 6. 13:53
1/5 anonim válasza:
A zöldségeket lefagyasztom, a céklát megfőzöm, elkészítem evésre készen egykis tartósítót rakok az üvegbe és kész.
2/5 anonim válasza:
Ha van jó pincéd, ott egész télen tudod tárolni.
3/5 anonim válasza:
szia! pincébe csak akkor tedd, ha nincs nyitva a pinceablak. én is eltettem homokba a zöldséget, aztán
olyan "szerencse" ért, hogy macskaszarba nyúltam:))
szóval, csak macsakmentes pince a megoldás, vagy a fagyasztó.
üdv.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha történetesen a Te macskád "tett oda" még szerencse is érhet.De ha a szomszédé? Nekem rengeteg bajom van a szomszéd macskáival.Egy mocskos állatok, az állatok patkányai.(Na ézért kapok a fejemre az biztos!)
A homokhoz csak annyit kérdeznék: bányahomok, vagy folyami homok?
Fagyasztóláda?Egy négytagú család mennyiségéhez?Meg az már veszit az "izvilágából"
Tehát marad a pince a homok, de macska nélkül!
2010. okt. 8. 08:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!