Kumquat gyümölcsei miért nem növekednek?
Figyelt kérdés
Mindent a leírás szerint csináltam, téli hónapokban már nem tápoztam.
Hőmérséklet 8-15C hűvös, ahogy írták hogy télen pihennie kell világos és hideg helyen (de nem fagyos).
Páratartalmat is tartom a mellette található párásítóval. Néha van 1-2 száraz levél. Ez egy irodai raktár, nonstop nyitva az ablak téli hónapokban is (nem is fűtött ez a szoba, csak a mellettiek).
Mit csinálok rosszul, vagy mit néztem el?
Kép:
2023. febr. 21. 09:16
11/12 anonim válasza:
Akkor ez ilyen fajta. Ezt kell szeretni.
12/12 anonim válasza:
A citrus gyümölcsök egy ideig nőnek csak. Ha elérik a méretüket utána csak száradnak majd kireped hogy a magok kiszóródjanak. A tied ilyen kisebb fajta, vagy amikor növekedésben volt még nem kapott kellő tápanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!