Birsalmával mit lehet kezdeni, ha nincs mixerem? Igen száraz.
Figyelt kérdés
Száraz, kemény a belseje, több darab is van. Eszegetem, de igen száraz, rágás közben a levét kiszívom, de sokszor a többi részét muszáj kiköpnöm, kis túlzással, mint a fakéreg. A leve viszont finom. Mixerem nincs. A befőtteket nem kedvelem, nem készítek. Különösebben vacakolni nem szeretnék.
Szoktam gabonát főzni, esetleg beleszelni lehetne kis darabkákat a birsből, hát, nem is tudom... Ötletek? Birs aszalvány finom lehet? Hogyan készül?
2022. nov. 28. 23:59
11/14 anonim válasza:
megfőzöd pár percig puha lesz mint a vaj
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! :) Akkor kipróbálom a következőket: reszelés, párolás, sütés. :) Vagyis nagyon enyhén már kipróbáltam párolva, főtt rizshez, és egész jó.
2022. nov. 30. 20:07
13/14 anonim válasza:
Csinálj belőle gyümölcslapot, csak a gyümölcs van benne, semmi más. Fruit leather néven jóval több receptet találsz.
A nyersen étkezők alapvető alapanyaga. Sütik lapja helyett használatos, krémmel kenik meg, majd szeletelik, mint a sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!