Bálványfa ellen hatásos a gyomirtó (gialka)?
Heló. Tudom ajánlani, nekem bevált.
Ne Glialkát vegyél, hanem a legolcsóbb glifozátot! Ugyanaz.
Tegyél bele Nonit-ot is, 5 százalékosra keverd be!
Estefele fújd ki, az egész lombot érje a permet.
Így kijuttatva hatnia kell.
Bocsánat, hogy közbekérdezek, de ez jó lehet trombitafolyondárra is?
Borzalmasan elszaporodott, az eredeti tőhöz képest - úgy, hogy beton támfal van közben!!! - 6-8 méterre is előbukkan a kertben. :(((
Jól írják.
Még annyi, hogy bármilyen növényről van szó, a hajtásokat hagyni kell megfelelő méretűre nőni, hogy elég nagy legyen a felvevő felület. Lehetőleg 25 foknál ne legyen sokkal melegebb.
Én tavaly ilyen 5 cm-eseket úgy nyírtam ki, hogy elvágtam, és a puha közepükbe 10-es lyukat fúrtam, ezt töltöttem fel tömény szerrel. Mikor beszívták, ismét felöntöttem. Ez ősszel történt, tavasszal nem hajtottak ki, és azóta se.
Nagyobb sarjadzó fák tönkjébe kivágáskor a láncfűrész orrával szoktam mélyedést csinálni, ezt öntöm fel glifozáttal. Volt, hogy 6 m-re lévő másik nagy bokor is kiszáradt, mert mint kiderült, összeköttetésben voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!