Anonymus012 kérdése:
A szerencsebambuszom levelei sárgulnak és nem akar kigyökerezni vízben,mit tudok még tenni?
Figyelt kérdés
Volt valami betegsége,a gyökere elkezdett valami feketeség lenni,nem tudtam lepucolni róla sehogy ezért le kellett vágnom a gyökereit (másiknál hasonló volt a baj, de ott újra kigyökerezett)és azóta nem tud helyrejönni, A szára egy idő után elkezd puha lenni és megbarnulni belülről,azt le szoktam vágni hátha jobb lesz tőle,de az új rész sem akar gyökeret ereszteni. Adtam neki tápoldatot,kicseréltem a vizét,akár többször is,kimostam az edényét sőt edényt is cseréltem neki. Már egy jó ideje megvan, legalább 3 éve. Maga a szár ami nem vízben van,kezd egy két helyen kicsit szárazabb lenni és lehet látni,hogy kicsit "ráncosabb" mint amikor sokáig van a kezed vízben.2022. aug. 17. 14:56
1/2 anonim válasza:
Célszerű földbe ültetni őket, mert vízben tönkre mennek egy idő után.
2/2 anonim válasza:
Egyetértek az előző kommentelővel. Tavaly jártam így én is. Sajnos nem tudtam megmenteni a növényt, utána mondta egy ismerősöm, hogyföldbe kellett volna ültetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!