Van lényegi különbség a két esőztető között?
Figyelt kérdés
Szektorálható impulzus esőztetőt keresek a kértem locsolására, de iszonyat szórás van árban.
Pl. itt van a Gardena terméke tizenezer forintért ( [link] Itt meg egy másik párezer forintért ( [link]
Az áron kívül van lényegi különbség? Előre is köszönöm a válaszokat:)
2022. jún. 22. 10:10
1/5 anonim válasza:
Nincs. A beállításuk kicsit eltér, de ez a működését nem befolyásolja.
2/5 anonim válasza:
A Gardena szerintem nagyon túlárazott, sima locsolótömlő is 2-3x os áron van "díjához" képest.
Elromlani, vízkövesedni hasonlóan mindkettő.
3/5 anonim válasza:
Nekem a második van, illetve azzal megegyező, kb 20 éves. Tökéletes.
4/5 anonim válasza:
Gardenánál nyilván a márkanevet kell megfizetni.
5/5 anonim válasza:
Az én ismereteim szerint a Gardena egy középkategória, és azért gondolják márkának, mert rengeteget költenek reklámra. (Amit természetesen a vevőknek kell kifizetni.)
Kérdező: nem lenne jobb négyszögesőztető? A kertek inkább szögletesek szoktak lenni, mint kör alakúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!