4ütemű motoros fűnyíró beüzemelésnél olajcsere?
Olajcsere evente. (Ha hasznalod meg 1 honapot semmi baja nem lesz...)
Benzint engedd le es menjen a friss. Van gepem ami rohogve elmegy az elozo evivel is, a funyiro speciel nem indult be mig nem csereltem ki benne. Ha nem okoz gondot akkor csereld es adj neki frisset.
Én a benzint nem önteném ki, mert lehet simán indul, vagy egy kicsit rángatni kell. Én se értem mit kutyulnak a benzinnel, de korábbi 2 évben szórakoztam vele mire elindult, most meg kettőt nyomtam a szivatón, és első rántásra.
Olajcsere meg ajánlott évente, és mivel nem kell sok, ezért egy literes flakon elég lehet két szezonra is.
Tegyél bele tiszta olajat,a gyertyát tisztitsad meg ,és annak menni kell.
Nagyon túl van lihegve ez a benzin cserélgetés .
Szeptember azért még nem volt egy éve. Én fél-háromnegyed év után mindent a benne lévő benzinnel indítok, utána öntök hozzá újat, keverni. (Igaz, hogy E10-es benzint csak azóta veszek, mióta ilyen nagy az árkülönbség, tehát csak E5-ösről van tapasztalatom.)
Egy MOL-nak dolgozó fejlesztőmérnök mondta, hogy végeztek kísérleteket a benzinnel, egy éves minden további nélkül jó volt. Még a PET-palackban, napon (!) tartott benzinnel is mentek a gépek több hónap múlva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!