Hova fordulhatok a szomszéd lakatlan és hatalmas a gaz?
Tavaly megvettem egy kertes házat, a szomszéd meghalt, az örökösök lemondtak az ingatlanról (elvileg rengeteg rajta a jelzálog).
Az ingatlan valószínűleg hamarosan árverés alá kerül, azonban az én házam hátsó falának elég rendesen rontja az ember méretű gaz, hogy a patkányokról ne is beszéljek..
Felhivtam az önkormányzatot, de ők sem tudtak segíteni.
Hova mehetek tovabb?
Az önkormányzatnál kell jelezni ezt.
Régebben láttam olyat, hogy egy ilyen jellegű telket a tulajdonos tartós távolléte miatt maga az önkormányzat hozott rendbe a saját költségén.
igen, van olyan, hogy az önkormányzat kaszál, és rázerheli az ingatlanra.
(egyszerűbb, gyors megoldás, ha átugrasz a kerítésen, lekaszálod azt a részt, ami zavar, oszt jónapot. A villyanyfűnyíró se rossz.) ezt nem mondhatja a jegyző, de gondolja.
Lekaszálnám én ha lenne hozzá eszközöm :/ magasabb a gaz mint én, a tologatós ezt nem viszi el, meg bemenni sem tudok mivel le van láncolva a kapu és majd 2 méter magas.
Az önkormányzattal már futottam egy kört. A magyar eszközkezelő (?) a tulajdonos, de többet nem tudtak sajnos segíteni
Ha az örökösök lemondtak,akkor ez az ingatlan az államé lett.
Az önkormányzatnál erről tudni kell.A munkáért ők sem lelkesednek.
Ha elárverezik az ingatlant,a maradék pénz kié lesz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!