Hova fordulhatok a szomszéd elhanyagolt, inkább szemétdombnak használt kertje miatt?
Kb. 1500 négyzetméteres telek, rajta minimum 20 köbméter szeméttel, de ez csak az ami ilyen-olyan lemezzel le van takarva. Ebben még nincs benne a rengeteg építési törmelék, több éves, esetenként évtizedes akácdarabok, a lomtalanításkor összehordott kacatok, nyaranta derékmagasságú a gaz, rengeteg a pocok, patkány, bolha és kullancs és ha mindez még önmagában nem lenne elég mivel a háza nincs csatornázva, a pottyantós budija meg tele van hordva mindenféle lommal, így a kertben szanaszét locsolja a vödörben összegyűjtött vizeletet és fekáliát.
Mit lehet ebben a helyzetben tenni?
nálunk a jegyzőhöz ment a szomszéd a mellettünk lévő elhanyagolt telek miatt. Miután a nagy gazba parlagfű is kivehető volt itt ott és hiába szólították fel a már külföldön élő tulajt...kényszerkaszálás lett a vége.
A szemétre annyit,hogy azzal szerintem csoda nem fog történni....felénk miután rendezett udvarhoz kötötték a segélyt egyből elkezdték egy csomó helyen elgöndörödni a szemetet az udvarukon.
A jegyzőtől kell birtokvédelmet kérni!!
Ő kiküldi a felszólítást neki, azután az egyre emelkedő büntetéseket.
7-es köszi szépen, talán ezen a vonalon eltudok indulni.
Kedves 8-as...
Igen, az is megoldás lenne részben, feltéve ha belemenne (de kb. ez esélytelen). De ha bele is menne, sem időm, sem kedvem, sem pénzem, nincs rá, hogy azt a rengeteg szemetet (a fóliától kezdve a bojlerig (nem is értem minek neki, amikor nincs víz a házban) + amit még a kérdés kiírásakor írtam) eltakarítsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!