Az egyik szomszédom a gyümölcsfáit szép kerekre nyírja már évek óta sövényvágóval. Nem árt ez a fának?
Messziről csak azt látni, hogy szép kerek és sűrű a lombkoronája a cseresznye- és a meggyfáinak. Az, hogy milyen a termése azt nem tudom.
Időnkét permetezi is. Kb. 3 méter magasra vannak visszanyírva, így eléri a háztartási létráról is.
Sehol sem írtam, hogy zavar.
(Ne igyál ha nem bírod.)
#4 Kifogtál egy antialkoholistát :), De amúgy meg írtam az 1-es válaszomban, hogy ha évek óta visszavágja, de nem ment tönkre eddig, akkor nem árt neki.
Erre töled meg jött egy értelmes válasz :D aminek aztán sok értelme volt, mikor már a kérdésednél is leírtad, hogy évek óta nyírja.
7.
Köszönöm az egyetlen értelmes választ. Sejtettem, hogy így van.
A többi válaszoló csak kötekedni tud.
Sajnos ilyenné tette őket a panelbeli nyomorúságos életük....
"A szőlöt is minden évben csutakra metszem"
Nem ez a baj hanem az, hogy rendes bor helyett a -ezek szerint- a saját lőrédet iszod már korán reggel, és ezért hülyeségeket válaszolsz.
Ne igyál!
(Saját bort.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!