Evelo futo borsot erdemes ultetni?
Hát, az ilyen műsorok fordítása rettenetes szokott lenni, alapfokú hozzáértés nélküli emberek fordítják a szakszövegeket is, feláll a szőr az ember hátán. Pl. a hidraulikacsövet simán csak szíjnak fordították a múltkor, egy markológép javításánál, és ezt elmondták vagy 20x...
De a Monty Don is minden műsorban csinál valami olyasmit, amin a hozzáértő emberek erősen meghökkennek... Pl. amikor az almafái törzsét rágták a nyulak, és a törzsvédő hálókat kettévágta, ilyen 40 cm-re, mondván, hogy elég ennyi is. Az nem jutott eszébe, hogy a náluk honos üregi nyulak is képesek 2 lábra állni, és a törzsvédő háló feletti részen lerágni a kérget. Szóval, nem véletlenül voltak azok a hálók olyan magasak.
6: ilyen részletekre nem is figyeltem - engem lenyűgöz a fantasztikus virágválaszték, meg a kertépítési ötletek, bemutatott példák.
Perszet tudom, hogy azon az esős éghajlaton könnyebb szép, buja kertet teremteni, mint nálunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!