Kezdőoldal » Otthon » Kert » Esővíz gyűjtésére milyen IBC...

Esővíz gyűjtésére milyen IBC tartályt érdemes venni?

Figyelt kérdés
A hirdetésekben látok újat, használtat. Mire érdemes odafigyelni? Hol érdemes venni? Tud valaki helyet, ahol kedvezőbb az ár?

2022. ápr. 29. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Tképpen csak arra kell figyelni, hogy tiszta legyen (ki tudja mi volt benne) és a csapja jó legyen.
2022. ápr. 29. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Számolni kell egy kicsit. Mire elég neked 1 m3 víz. Nekem maximum két napi locsolás. Amilyen ritkán esik az eső én nem sokat érnék vele.
2022. ápr. 29. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Tavaly még 12 ezerért tudtunk venni egyszer használtat, nagyon jó állapotban van.

A gázolaj betárolás miatt nagyon felment az ára mostanában.

2022. ápr. 29. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, ennyiért tényleg nem nagyon éri meg. 2-3-szorosra ment az áruk, mert a kamionokba meg ilyesmibe csak teljes árú gázolajat lehet tankolni, és a sofőrök személyautóval járnak oda-vissza a kút meg a tartály közt, és betárolják az olcsót. De aki többet autózik személyautóval, neki is megéri pár hónapra elrakni, majd ha véget ér az árstop.

Nekem a garázsról kb. évi 2, esetleg 3 m3 víz folyik bele, és az itthoni kicsi kert növényeit meg a rengeteg kinti cserepes növényt öntözöm belőle. Ha kifogy, akkor meg slaggal félig nyomatom. Egyrészt így nem kell kannával kihordani minden nap, másrészt meg elmegy belőle a klór. (Kb. 10 éve vettem 3 E-ért, szóval már anyagilag is megérte.)

Öntözésre felesleges újat venni, csak ne legyen se olajos, se olyan dolog ne legyen benne, ami beleoldódik a vízbe.

A műanyag raklap tovább bírja. De a fa raklap is megteszi, főleg ha első használat előtt leszeded, és beitatod valami favédő festékkel, de legalábbis nem a földre rakod, hanem valami járólapokra vagy hasonlókra.

A Jófogáson meg a Marketplace-en nézd meg.

2022. ápr. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!