Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen benzines fűkaszát...

Milyen benzines fűkaszát javasoltok ami tartós és strapabíró ? (Átlag ember meg tudja fizetni olyanra szól a kérdés)

Figyelt kérdés
Ja és husqvarna márka előnyben.

2022. ápr. 9. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Mennyit szánsz rá? Mekkora terület? Milyen növényzet? Milyen gyakran tudod vágni? Ha már említetted a Husqvarnát nagyon bíztam benne, 7-8 évig nyúztam egyet és még mindig működne, ha nem adtam volna ki a kezemből, de mostanában rosszakat olvasok róla. A cégnél Stihl-t használunk, semmi gond vele. Itthon teljes megelégedéssel használtam egy Einhell-t 9 évig. Tavaly egy Güde-t vettem, nem vagyok vele megelégedve, a felcsapódás-védője vagy mi a fenéje pár használat után eltört, vettem a piacon másikat, az rendben van, azóta a dolgát megteszi. Tehát: ha most vennék és nem volna rá sok pénzem akkor megint az Einhell-nek szavaznék bizalmat.
2022. ápr. 9. 17:47
 2/3 mindentudó99 ***** válasza:
Hithachi vagy új nevén Hikoki nagyon jó nekem az van és olcsóbb mint a ket nagy márka. Meg sose volt semmi baja pedig jó pár éve használom. Több mint tíz éve biztos
2022. ápr. 9. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Ismered a viccet a szolgáltatóról, mikor a reklámjuk szerint olcsón, jól és gyorsan dolgoznak? Ebből kettőt lehet választani.

Na, ez is ilyen. Tartós, használható és olcsó nem létezik. Csak kettőt választhatsz ezek közül.

De ha tényleg azt akarod, hogy ajánljon valaki gépet, akkor válaszolj mindenre, amit az első válaszoló kérdezett.

(Az Einhell régen német volt, és viszonylag jó minőség. Most már az is kínai, és nem annyira tartós.)

2022. ápr. 10. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!