1/21 A kérdező kommentje:
Vagy ""Ej, ráérünk arra még!""?
2022. márc. 3. 11:06
3/21 anonim válasza:
meCCitek? :-D Ajvé! :D
én hétvégén fogom metszeni.
4/21 anonim válasza:
Én nem meccem, a piacon vettet szoktam leszemezni.
Meccést nem igényel.
6/21 anonim válasza:
Akinek nagy területe van ,az csinálhatja ,mert különben sosem végez.
Aki már megmetszette , a napos idő kicsalhatja rügyeket,aztán egy keményebb éjszakai fagy le is szüretel.Minden szőlőnek meg van az érési ideje.A korai metszéstől ez nem fog előbbre jönni.
Ilyen téren én sohasem kockáztattam .
8/21 anonim válasza:
Február legelején kezdtem, múlt héten fejeztem be.
Ha még ezután fogod metszeni, folyni fog a leve legalábbis a nagyobb vágásoknál (későbbi metszésnél minden vágásnál), és kimosódik az eltárolt tápanyag. (Mikroelemek és cukor.)
9/21 anonim válasza:
Két helyen van szőlőm, az egyiket kb 2 hete metszem, nemsokára befejezem (nem érek rá minden nap foglalkozni vele)A másikat még el se kezdtem.
10/21 anonim válasza:
Lassan lehet, melegebb idő és eső kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!