Mit lehet tenni ha a szomszéd kutyája folyamatosan át jőn az ők szakadt kerítésén?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 10:29
1/21 anonim válasza:
Megbeszélés segíthet.
Ha nem célravezető, megcsinalod saját költségeden a kerítést.
2/21 A kérdező kommentje:
A szomszéd részét?
Biztos nem.
2022. jan. 14. 10:35
3/21 anonim válasza:
Teszel mellé egy saját kerítést.
4/21 A kérdező kommentje:
Teszel mellé egy saját kerítést. Nincs 500000 ft-om felesleges.
2022. jan. 14. 10:37
5/21 anonim válasza:
Ha nem akarod megcsinalni, akkor idegeskedj rajta, menjen rá minden napod, hogy azt figyeled mikor jön át a kutya... Utána meg szétb... az ideg. Van értelme? Szerintem nem sok. Én megcsinalnam magam és le van tudva.
6/21 anonim válasza:
Én 2 éve veszekszek velük emiatt. Oda jutottak hogy megkötötték a kutyát. Ígérve volt kerítés tavaly őszre de azóta sincs semmi belőle. Én annyit tettem hogy ahol átjött a kutya ott becsináltam az alját. Egyébként rohadt hosszú a közkerítés én se fogom a saját pénzemen az ő kerítésüket megcsinálni
7/21 anonim válasza:
Senki nem is mondta, hogy a teljes kerítést csináld meg. Csak ott, ahol atjön.
8/21 anonim válasza:
Feljelentheted a jegyzőnél, de nem biztos, hogy változik a helyzet...
9/21 anonim válasza:
Támasszál oda a lyukhoz egy deszkát, vagy egy hullámpalát.
10/21 anonim válasza:
Mennyi okoska.
Ez gondolom nem újépítéső háznál van.Gondolom a szomszédok nem diplomás felső vezetők.
Ez a Valos vidék gyári melosok akik örülnek,hogy elvannak.
Gondolom ha egy lyukat becsinálna a kérdező rá egy hét és újra ott a kutya a kertjében.
Mért kellene a saját pénzén megcsináltatni?
Lehet valakinek fél millió ft nem sok de van aki rendesen talán több év mire félre tudja tenni.
Kérdező a legősibb barbár módszert ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!