Kezdőoldal » Otthon » Kert » Wifis kültéri kamerát lehet...

Wifis kültéri kamerát lehet rákapcsolni számitógép monitorra vagy TV-re hogy lássam az élő képet?

Figyelt kérdés

Vagy csak Wifin keresztől mobilon lehet nézni az élő képet?

Ilyen hasonló kamerárra gondoltam: [link]

2021. okt. 23. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha belső hálóról el tudod érni (márpedig el kellene), akkor éppen láthatod okos tv-ről vagy számítógépről is az élő képet.

Nekünk is van otthon ip kamera és rá lehet csatlakozni az élő képre gépről. Sima monitorról ugye nem, de azt gonolom senki nem gondolja komolyan, hogy el lehetne érni úgy egy momitorról, hogy hozzá sincs dugva semmi és menne a kép, de ha a monitor rá van kötve valamire, akkor azzal lehet kapcsolódni a kamerára.

Bár őszintén én ha kamerát vennék akkor ugyan úgy vennék mint ahogy vettem. Megbízható oldalról és normális terméket. Sajnos néha az emag sem a legjobb oldal az ilyenekre, főleg ha garanciáztatni kellene valamit.

2021. okt. 23. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Minimum egy Androidos "tévéokosító" azért kell hozzá.
2021. okt. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!