A nyáron kint tartott virágok cserepébe bele tudja magát fúrni pl: a kígyó.? Nem merem bevinni addig a virágokat míg át nem ültettem.
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 16:00
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kígyó jól érezné magát a virágcserépben, miért akarná magát belefúrni?
Szerintem amúgy soha-senki nem szokta a kígyók miatt átültetni a növényeket, nyugodtan vidd be őket.
4/11 Önjelölt igazságosztó válasza:
Nem jellemző, hogy a kígyók virágcserepekbe költöznének. Főleg most, hogy lassacskán telelni készülnek amire egy virágcserép nemigazán alkalmas.
De ha netán mégis kígyó menne bele a keresztes vipera jelenthet egyedül veszélyt, de az meg nagyon ritka(Tiszahát, Zempléni-hegység néha foltszerűen Somogy és Zala megye területén fordul elő, ott is inkább településektől távolabb).
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Nagyon idős vagyok, de virágcserépe befúródott kígyóról még nem hallottam. Hol férne el benne? A fele földet kitúrná a cserépből, tehát észre lehetne venni.
Nyugodtan vidd be.
7/11 anonim válasza:
A jelzett kígyó nálunk nem honos, egyébként sem tudják magukat földbe ásni. Miért is ásnák be magukat ??
8/11 anonim válasza:
Ha kígyó nem is, de bogarak, pókok és csigák, vagy csigapeték rovarlárvák simán lehetnek benne. Először csak az előszobába vidd pár napra... és ne rögtön az éjjeli szekrényedre tedd...
9/11 anonim válasza:
Jaj, Szűzanyám! Egyszer anyu hozta be a virágot és az előszobába letette mert nem bírta tovább. Az volt a szerencsénk mert jött egy nagy pók amit anyu eltaposott és több kicsi pók bújt ki belőle amiket eltaposott. Szerencsére én nem láttam csak mesélte mert irtózom a pokoktol. A drága Szűzanya megmentett minket a pokoktol hogy a lakásba jöjjenek. Ha én megláttam volna azt a nagy pókot részletekben keresztet vetek és elkezdek imádkozni hogy Isten mentsen meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!