Kezdőoldal » Otthon » Kert » Citrus hibrideket hol lehet...

Citrus hibrideket hol lehet vásárolni? ( Mo.-n, de még egész Európában is Out of Stock)

Figyelt kérdés
A 20. oldalon nézem és mindig arra jutok, hogy kifogytak, sem Magyarországon, sem bármelyik Európai országban nincsen
2021. aug. 26. 07:33
 1/7 anonim ***** válasza:
1.5 hete láttam többféle citrust a Bauhausban.
2021. aug. 27. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
milyen fajtát akarsz venni?
2021. aug. 27. 15:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Vadcitrom hibrideket elsősorban, citrancs,citrandarin, citrancskvat.

A nevüket annyira nem tudom, az a lényeg, hogy a hidegtűrése engedi, hogy itthon is termesszük a vadcitrom "szülő" miatt, az íze viszont jobb mint a vadcitromnak

2021. aug. 27. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem van eladó Yuzu.

De csak a Poncirus t. az ami kiültetve is ténylegesen télálló.

2021. aug. 28. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Wow,

Találtam pár cikket azt írják, hogy Zone 7-be ami a Magyarországon van legtöb helyen lehet Yuzu-t termeszteni

Te neked milyen fajta van és hány éves?

2021. aug. 28. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak fiatal növényeim vannak és nem merném kint teleltetni.

Max esetleg fűtetlen fóliasátorban, de szerintem ott is el tudna fagyni egy hideg télen.

2021. aug. 28. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Az időszakuk téltől-tavaszig van, mikor télen jönnek beéredt gyümikkel, mandarintól kezdve mindenig ami a mikulás tarsolyában is van/raknak :) Télre érednek be.

Várnod kell kicsit még 2-3 hónapot és tele lesznek az üzletek mindenfajta palántával is.

2021. nov. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!