Borzasztóan hangosak a békák a kertben. Egész éjszaka karattyolnak.Mit lehetne tenni?
most olyat írok válaszként, ami ezen az oldalon még soha nem volt.
KÖLTÖZZ EL! :DDDD
Volt már! Városiak leköltöznek és megdöbbennek.
Ez vele jár. Tücsök, béka stb.
Egyszer egész közelről felvettem telefonnal egy békának a síró hangját miközben a sikló nyelte.
Később egy éjszakai horgászatnál nagyon hangoskodtak a brekik, én meg poénból kihangosítva lejátszottam nekik. Úgy 50 méteres körzetben mind elhallgatott azonnal :)
Persze nem tartott sokáig a csend, de 2-3 lejátszás után a közvetlen közelemben lévők végleg elhallgattak arra az éjszakára. Valószínűleg inkább odébb költöztek egy kicsit.
Valahol még biztos megvan a felvétel, de már évek óta nem használtam. Viszont van itt egy videó, amin jól hallatszik a hang, ezt talán megszerkesztve lehetne használni:
Bezzeg, ha valami metál zúzna, akkor békésen aludnál.
Elszoktatok a természettől. A falvakban harangozás, falun és a tanyavilágban kakas kukorékolás, kutyaugatás, madár csicsergés, gólya kelepelés, béka kuruttyolás, galamb turbékolás, tyúk káricsálás, csibe csipogás, kacsa hápogás, macska nyávogás, méh zümmögés... stb., stb.
Megszokod, vagy megszöksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!