Milyen díszfák vannak a kertedben?
Figyelt kérdés
Kb. hány méteres és mekkora a lombja, mekkora árnyékot ad? Tudom, a kortól is függ. Egy vadgesztenyét szeretnék valami szép díszfával pótolni, ha kivágom, mert rozsdásodik a lombja. Ne legyen túl kicsi, de túl magasra se nőjjön.2021. júl. 26. 10:03
1/3 anonim válasza:
Édesanyám most egy japán díszcseresznyét ültetett, meglepően lassan nő. Én az ezüstfenyőt szeretem nagyon, az egyik 4-5 méter, a másik 8 méter magas, bár most talán erdeifenyőket ültetnék a helyükre.
Gyümölcsfák vannak még, meggy és alma, azok az egész teraszt és előkertet beárnyékolják, 5-6 méter magasak azok is, az egyik meggy talán nagyobb.
2/3 anonim válasza:
Mongol hárs, vékonylevelű kőrisek, nagylevelű hárs,
3/3 mindentudó99 válasza:
Császárfa van két fajta is. Viszonylag gyorsan nőnek. A nagyobb 6 méter magas lehet. De jó a cseresznye is gyorsan nő és hasznos is amellett hogy szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!