A madarak folyton szétdobálják a mulcsot a málnabokraim alól ...Mit tudnák tenni ellene?
Figyelt kérdés
A nagyobb méretű mulcs nem az igazi megoldás , mert azt is elmozdítják , próbáltam ...2021. júl. 10. 23:08
4/6 anonim válasza:
Keresik a bogarakat, enni szeretnének.... Ez van. Örülj, hogy gyűjtik a kártevőket.
5/6 A kérdező kommentje:
A madárhálótól nem tudom leszedni a málnát , a madárijesztő lehet , hogy működik , jövőre megpróbálom.
Macska van , de csak csirkeszívet és drága macskaeledelt hajlandó enni.
Egyébként pont a mulcs alatt levő bogarakat és gilisztákat akarom megvédeni,mert humuszt , komposztot készítenek a földből , ettől terem jól a málna , nem a műtrágyától.Pont az a probléma , hogy a madarak megölik a bogarakat , gilisztákat.
2021. júl. 12. 19:21
6/6 anonim válasza:
Ilyen komposztálási módról nem hallottam.
Függessz fel szalagokat, fólia, és fémcsíkokt. Függesztett CD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!