Medencébe valóban elég csak hypoport használni?
Sziasztok az egyik ismerősünk azt mondta, hogy nekik egész nyaron szep marad a víz, és csak hypoport hasznalnak bele. Az ő medencejuk kicsivel nagyobb mint a mienk. A mienk 366x84-es.
Ha valóban elég a hipopor akkor klórsokkot hogyan lehet vele csinalni? Milyen arányban? Nem talaltam róla semmilyen informaciot. Továbbá hogyan kell adagolni sokkolás után?
Értem koszi! Hat beszereztunk olyan anyagokat amiket ajánlottak nemtudom mennyire jok ezek
15 zacskó hypopor
3 üveg sósav
Egy doboz multi tabletta ami szintentartja a klórt, pelyhesit, algaolo
És tesztcsikokat ami 4 fele dolgot néz
Ezekkel meg lehet oldani a víz fenntartását? Nálunk nagyon jo minosegu a csapvíz es azzal is töltjük fel
Tehát ezekkel be lehet allitani a ph értéket és a klór szintet hogy utána a tabletta szinten tartsa? (Nyilván mérésekkel néznénk hogy valtozik e és akkor adunk hozza azt ami kell)
Tehát ennyi dolog elég vagy erdemes meg valamit beszerezni?
A teszt neve: aquacheck chlorine 4 in 1
50 darabos 4000 forint korul volt
Koszi a választ :)
Valaki meg tudna mondani hogy milyen arányban keverjem be a hypoklort a klorsokkhoz?
Valamint azt hogy hypoporral és sosavval hogyan lehet beállítani a ph-t?
Már ne haragudj, de miért nem, attól kérdezed ezeket, aki erre a sok szarra rábeszélt.
Amúgy ezek árából vehettél volna medencéhez való gyári vegyszereket.
No de hajrá!
Pont azon agyalok mint az utolsó! Sósav??? Wtf??
Én biztos nem engedném be a gyerekem a medencédbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!