Fűnyíró vásárlás Al-ko vagy Oleo Mac?
1.Fűnyírót vásárolnánk és ezt a két típust néztem ki benzinesben, 46cm-est. Valaki vett ezekből mostanában? Az Oleo milyen szintet képvisel az Al-Ko-hoz képest?
2.Önjárósban gondolkodom, de nem tudom milyen nehéz ezeket tolni, ha nincs behúzva az önjáró kar, bokrokat kerülgetve,mert azokból akad néhány. Kipróbálni nem tudom őket és azt hallottam nem ugyanolyan nehéz minden típusnál. Ha valakinek van tapasztalata ezzel a két típussal kérem válaszoljon.
Nekem csak Oleo Mac fűkaszához van tapasztalatom, 4 éve vettem, azóta egyszer volt szervizben, dugattyút kellett cserélni. Viszont kategóriájában még mindig jobb mint a Straus és társai...
Fűnyíróról nem tudok nyilatkozni.
Az Oleo-Mac egy középkategória (volt), mostanában már echte kínai szerkezeteket is árulnak saját néven. Az Al-Ko az egy jobb kínai, amit német cég gyártat, az alsó kategória teteje.
Úgy általánosságban az Oleo még mindig jobb. De nézd meg, hogy milyen motor van rajtuk. Az Emak motor elég jó, de a Briggs azért még mindig nagyobb név. Ha valami noname kínai van rajta, akkor az felejtős.
Nekem 5 éve van elektromos fűnyíróm, MTD, most kezdtek el látszódni a használat nyomai, töredezik, stb.
Talán jövőre újat kell venni, kb. 30-40 ezerből kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!