Permetező anyag van kullancs ellen?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 08:40
3/7 anonim válasza:
van, csak a kifejlesztő aranyárban adja.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. máj. 16. 14:40
5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon drága a literes...de van decisben is...nemtom, az mekkora területre lehet elég...majd megnézegetem, mit ír róla. Nekem már az is részmegoldás lenne, ha a házam körül bizonyos területeket mentesíthetnék vele
2021. máj. 16. 22:23
6/7 anonim válasza:
5
belinkeled nekem a szert?
miért akarsz kullancsmentesíteni?
7/7 A kérdező kommentje:
Mostanában már a 2. kullancsot szedtem ki magamból tegnap hajnalban.....aztán már nem is tudtam visszaaludni, kiment az álom a 'szememből'. Ez a tegnapi szép nagy példány volt, az első az csak egy picurka. Persze, gondolom, a veszélyessége nem feltétlen a méretétől függ. Az udvarom rejtettebb zugaiban vannak ilyenek (főleg)...
2021. máj. 17. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!