Lehet-e még valami ebből a levendulából..az ősszel ültettem egy kis hajtást..kb 1 hónapja levágtam a virágos részét..(volt élet a szárakban)?
Figyelt kérdés
A nagy bokornak egy gyökeres ágát ültettem a saját kertembe (a nagy bokor a szomszédban van...ők nem vagdalták le a virágos ágrészeket.
2021. ápr. 25. 19:57
21/28 anonim válasza:
Ó, bocs, totál elfelejtettem fényképezni.
Igen, azok a rügyek!!!!!! Akkor él, szuper!!!!
22/28 anonim válasza:
Igen, ez egész biztosan él, ez az egy ág. Lehet, hogy még többnek is az alja kihajt majd. Ha beindul a jó időben a gyökerek fejlődése, akkor őszig szép új hajtásokat fog nevelni lentről is.
23/28 A kérdező kommentje:
Köszi!! Ma újabb 2 rügyet találtam. Csak így tovább...
2021. máj. 20. 15:44
24/28 A kérdező kommentje:
....2 újabb rügyet...így jobban hangzik
2021. máj. 20. 15:46
25/28 A kérdező kommentje:
2021. júl. 4. 14:21
26/28 anonim válasza:
A tövénél az taracknak tűnik. Ha tényleg az, akkor nem tudod kihúzni. Akkor ecsettel kell gyomirtót kenni a levelére. Szerencsére nagyon érzékeny rá.
27/28 A kérdező kommentje:
Köszi!! - az is lehet, hogy csak elvágom tőben (szerintem egyszer régebben már tettem is ilyet vele)
2021. júl. 4. 20:40
28/28 anonim válasza:
Jövőre gyönyörű lesz! Ha nem esik, locsold rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!