Kezdőoldal » Otthon » Kert » Jól gondolom, hogy a slagot...

Jól gondolom, hogy a slagot kéne lecserélnem?

Figyelt kérdés

19 mm-es slagom van, több éves, nem tudom pontosan mennyi.

A csatlakozásnál és a locsolófejnél mindig spriccelt a víz, így előbb vettem új csatlakozókat (nem nagy tétel, és hátha alapon) de ugyan úgy spriccel mellette.

Kicsit kemény is már a slag csöve, levágtam ugyan a végéből, egy kicsivel jobb lett, de nem sokkal.

Télen fedett, pár fokkal melegebb, de nem fűtött helyen volt tárolva, feltételezem már megszolgálta az idejét, és azért spriccel a víz a csatlakozásoknál.

Ha jó a gondolatmenetem, akkor az lenne a kérdésem, hogy érdemes drágább slagot venni, vagy x idő után ugyan úgy elfáradnak?

Illetve ahogy néztem az Obiban 30 meg 50 méteresek vannak.

Nekem jelenleg van egy 10 méteres meg egy 25 méteres darabom, ezek vannak összecsatlakoztatva, mivel az előkertet gyakrabban locsolom, oda elég a 10 méter, és olyankor szétszedem.

Ha veszek mondjuk egy 30 métereset akkor szimplán vágjam el 10 méternél, és oda mehet a csatlakozás, vagy nem ajánlott elvágni? (nyilván egyenesen próbálnám vágni, hogy ne roncsolódjon)

2021. ápr. 24. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Gyorscsatlakozókat vettél? Vegyél rendeset, AWAB-bilincset rá és valszeg nem fog spriccelni.

[link]

2021. ápr. 24. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
A gyorscsatlakozó sem spriccel, ha megfelelő a mérete és tisztességesen van összeszerelve.
2021. ápr. 24. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy új slag sem olyan nagy tétel, nem tudom, hogy melyiket éri meg jobban?
2021. ápr. 24. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Csőbilinccsel szorítsd össze.
2021. ápr. 24. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél új slagot. Egy idő után annyira elöregednek, hogy semmilyen levágás nem segít rajtuk.
2021. ápr. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!