Miért terjedhetett el a fűnyírás gyakorlata az udvarokon, a nem megművelt kertekben, nagy baj ha megnő a fű?
Nyilván ápolatlan, gondozatlan kert, udvar benyomását keltheti, ha fél méteres a fű, a bürök, a galaj, a csalán, vagy ha sziporkáznak a sárga gumipitypangok.
Tény, hogy pl a közlekedést az udvaron megnehezíti a magas fű, ám ezen némineműleg segíthetünk gyalogösvények kitaposásával. Ugyanakkor a talajtakaró magas fű, és az alattuk lévő moharéteg védelmet, búvóhelyet nyújthat bizonyos állatoknak, békáknak, esetleg kisebb madaraknak, bogaraknak (lásd Kuflik), talán kevésbé szárad ki a talaj, és még az udvar, a kert mikroklímájának is jót tehet a üdezöld növénytakaró.
Szép, 2 fogyatékos 1-ellen :D Mindig jót röhögök ezen az oldalon, amúgy ha a 49-47-45-43-41-39-37-35-32-egy és ugyan az, akkor neki van igaza.
És én se értem nektek kettőtöknek mi bajotok van, szerintem nálatok nem stimmel valami!
Nyilván ezek csak próbálnak hiteltelenné tenni, bár elég átlátszó a dolog...
Bár gyanús hogy ugyan az 1 ember ír 2 felhaszról....
Mármint? Nem stimmel valami, mert nem rettegünk mindenféle pockoktól meg pókoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!