Fűnyírásért mennyi pénzt lehet elkérni, óradíjban és területnagyságban szokták-e?
Nekem 400 négyszögölet, ami nagyjából 1500 m2, ebből a ház 100m2, tehát 1400 m2-t, 10ezerért nyírnak. A benzint is ő veszi, nem az én gondom. (Pest megye)
Óradíjat felejtsd el, ilyesmiért senki nem fizet óradíjat.
1-es vagyok
És ugyanez az ár Fejér megyében is ekkora területre, anyáméknál.
Én 15 ft/m2-ért nyírom a füvet, számlát adok.
Ha sík egyenes a terület és tudom használni a fűnyíró ridert akkor jóval olcsóbb.
Ha nagyobb terület akkor is olcsóbb.
Akkor te nyilván nem magánszemélyekre vagy berendezkedve, mert a 70 éves Bözsi néni nem fog 20-30 ezret kifizetni a hátsó kertje nyírásáért, a számlával meg amúgy sem tud mit kezdeni.
#4 a számla nem is azért kell, hogy kezdjen vele bármit is egy magányszemély. A boltban a kiló kenyérről is kap nyugtát, azzal se hiszem hogy túl sokat kezd bárki is.
Mellesleg az ilyen 70 éves Bözsi nénik nem jó példa, mivel ők abszolút nincsenek tisztában az árakkal.
Leragadtak valahol a szocializmus napszámos bérezésnél, ahol 4 sörért meg egy doboz cigiért és némi apróért maszekolgattak ezt-azt az emberek.
Egyébként nem tudom honnan jött ez a 30 ezer, ha a #3 15 forintos árával számoljuk akkor az minimum 2000 m². Azt meg mindennek nevezném csak nem egy kis hátsókertnek.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nálunk Fejér-Pest megye határa, 10-25ft/m² áron dolgoznak. Nyilván a terepviszonyok határozzák meg az árakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!