Miért konyul le a növényem levele ilyen hamar?
Ültettem kis agyagcserépbe egy retekgumót, ami nő is szépen (a cserép átmérője 9cm, magassága 7cm), de napi szinten locsolni kell, különben lekókadnak a levelei. Miután meglocsolom, kb 10 perc, és úgy néz ki, mint előtte, de miért nem bírja ki locsolás nélkül a 24 órát sem?
Korábban más növénnyel is jártam már így, de akkor sem értettem, mi lehet a probléma. Vagy ez természetes hogy ilyen gyakran kell öntözni?
Még annyit hozzáteszek, hogy a cserép alja lyukas (ilyen volt csak itthon), de rátettem egy papírdarabot a lyukra, és úgy leragasztottam, mert a sok öntözés miatt, a tálka, amiben tároltam, nagyon elázott.
#9: igyekszem minden hülyeséget kipróbálni :D
#10: már miért lenne kuka? :D Nem ültettem el addig, amíg nem nőtt megfelelő méretű gyökere. A kérdésem kiírása óta is nő szépen, csak minden nap meg kell locsolnom. Ha lesz rá alkalmam, majd átültetem egy nagyobb cserépbe. Nincs lehetőségem arra, hogy szabadban tároljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!