Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit csináltatok már a kertben,...

Mit csináltatok már a kertben, mit fogtok a jövőhéten?

Figyelt kérdés
Mit érdemes ajánlott, lehet már elkezdeni?

#kert #Szeretm a növényeket, életet
2021. márc. 24. 05:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg trágyázom a kertet, mert zajlik a fürdőszoba felújítása.
2021. márc. 24. 06:08
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Fákat fogok ültetni. Veteményesem már nincs, nem kínlódok vele, nem éri meg.
2021. márc. 24. 07:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi a kertem így már szinte minden kész. Borsó, répa, retek elvetve. A borsó már kikelt, majd hétvégén leveszem a fóliatakarást róla. Fák megmetszve, lemosva. Karórendszer beállítva. Csepegtető öntözés összeszerelve. Paradicsom/paprika palánták már 10 centi körüliek, de még természetesen a lakásban vannak.

Hétvégén elvetem a fa-spenótot (Új Zélandi) és nincs több munkám áprilisig.

2021. márc. 24. 08:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez igen 3 as!👍
2021. márc. 24. 08:06
 5/16 mindentudó99 ***** válasza:
Fákat szőlőt kimetszettem lemosóztam. Pénteken legyomirtózom a földet. Szamóca meg lett kapálva
2021. márc. 24. 08:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Mi még csak rendet rakunk, söprés, gereblézés, gazolás, stb.

Ültetni, növényeket (virágokat) kirakni még nagyon korai, éjszaka -8 fokok röpködnek.

Majd füvesíteni szeretnénk mielőbb, meg lehet hogy ültetünk pár bokrot.

2021. márc. 24. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Hagymák többsége, répa, saláta, retek, borsó fele elültetve. Most kellene a krumplit meg a borsó másik felét, ha beteg nem lennék. Szeder, szőlő, málna, ribizli, piszke, és a fák többsége megmetszve, de vagy 10-15 fa még hátra van, szintén betegség miatt. Ez egy ilyen év. A fenyőültetvényt meg a fák alját még nem rotáztam meg, csak a veszélyesebb részeken nagyjából átszaladtam akkor, amikor a szántást elmunkáltam a rotával.
2021. márc. 24. 18:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Főztem, ettem.
2021. márc. 24. 19:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Megépült 3 hete a fóliasátor, 2/3-ad része retekkel van tele ültetve (mert nagyon szeretem) Jégcsap, Óriás Vaj, és Slovana retkek.

Paradicsomot holnap fogok ültetni, paprikát szintén egyenlőre tejfölös poharakba. Ültettem magról citromot, 2/6 kelt ki, szintén holnap fogok új magokat csíráztatni.

2021. márc. 25. 02:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Kert felasva, tragyazva. Ültettem idén kiwi, málna és josta bokrot. Sárgarépa, fehérrépa, fejes saláta, jégsalata, retek és zöldborsó elvetve. A cukkinit, uborkát majd aprilisban fogom. Paradicsom, paprika palantat majd még az után.
2021. márc. 26. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!