Mit csináltatok már a kertben, mit fogtok a jövőhéten?
Ha lenne időm csinálnám... nem értem más hogy ér rá munka mellett, még ha hétvégén is csak...
Reggel ötkor kelés, reggeli, készülődés, hét előtt indulás hogy beérjünk a munkahelyre (30km), délután negyed hatra meg hazaérünk, vacsora, ez-az, sötétben már mit csináljunk, aztán fürdés.
Hétvégén meg főzni kell (szoktam én is segíteni a konyhában, meg sütögetni), takarítani, mosni. Hogy a tökszárba marad időtök, esetleg ha egy pár vagytok, ketten, gyerekkel meg pláne (!) a kertre?
És mondom ezt férfiként, nem nőként...
Mi másképp dolgozunk.
6-kor kelünk, és 5-re itthon vagyunk mindketten. Hétvégén a főzés nem nagy program nálunk, vagy megfőzünk előre péntek este, vagy csak összedobunk valamit gyorsan. Takarítást hétköznapokon csináljuk meg részletekben. Így hétvégente alszunk 11-12 óráig, gyors ebéd, aztán irány ki a kertbe. Néha, ha nagyobb melóra készülünk odakint, akkor felkelünk 9-10 körül reggel, de azt annyira nem szeretjük. :D
A kérdésre:
A következő hétvégén térkövezünk, kerítést-kaput építünk. Ha az időjárás olyan lesz, akkor valamikor füvesíteni szeretnénk.
A Pilisben, itt is hűvös még, szóval a füvesítés még 1-2 hónap. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!