Ibc tartályhoz mit kell venni, hogy csatlakoztatni tudjam a slaghoz? Hogyan lehet az ibc tartály könnyen tisztítani?
Figyelt kérdés
Van a kertbe egy ibc tartály, ami esővíz gyüjtő. Van egy 1/2" Slagom, az eggyik eldalán egy gyorscsatlakozóval, a másik oldalán ilyen fém dolog van amit tekergetni lehet. Mit kell vennem ahoz, hogy csatlakoztani tudjam az ibc tartályhoz? Idén lesz előszőr kertem úgyhogy még nem igazán értek hozzá.2021. ápr. 11. 23:39
11/14 anonim válasza:
#8: Mi a búbánat az a gömbvas?
12/14 anonim válasza:
A mezőgazdasági boltban (nálunk, biztos máshol nem ennyi) 1900 forint a csappal szerelt, kimondottan slaghoz való ibc kupak. Ennyi pénzért szerintem senki nem fog elkezdeni hegeszteni, felexelni, venni 20-as csavart anyával (mert azért valljuk be, az a legtöbb embernek nincs otthon), kupakot guberálni...
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
11
Hivatalosan köracél. :)
Csak a fémiparban hagyományosan gömbvasnak hívják. De ha beírtad volna a gugliba, hogy gömbvas, akkor is a köracélt adta volna ki.
12
Na, én ilyen olcsót nem találtam. Valószínű, hogy akkor (10 éve) még te se találtál volna. Az biztos, hogy próbálkoztam boltokban és guglival is, eredménytelenül.
Különben a hegesztést a felső végéhez írtam, és olyan akasztót bizony nem adnak még aranyért se. Nekem az összes anyag hulladék volt, csak az a körömnyi gumiám került pénzbe, amivel tömítettem. De ha azt nézzük, hogy amit nem használtam el erre, az bedöglött, akkor még ez se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!