Megnyitottad már a kerti csapodat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 19:00
1/11 Noren1989 válasza:
Nem, de csak azért, mert nincs.
2/11 anonim válasza:
Nem. De nem is hasznalom szinte sosem.
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor még sose szoktuk, szétfagyhat a cső.
4/11 anonim válasza:
Február óta többször is megnyitottam a nyaralóban, napközben, amikor ott voltam. Hazaút előtt viszont el is zártam a vízóránál.
5/11 anonim válasza:
Anno mikor több napig szép idő volt, igen, de aztán visszajött a hideg, el kellett zárnunk.
7/11 mindentudó99 válasza:
Nyitomzárom. Mikor víz kell.
8/11 anonim válasza:
Áprilist megvárom vele, nem kockáztatok, fagyott már el márciusban. Nem látványosan, de csöpögött az illesztés.
9/11 anonim válasza:
Igen. Az előre jelzés már éjszakára is 0 fok fölöttit jelez. (Korábban -1 foknál sem fagyott el.)
10/11 anonim válasza:
Kb. -4-ig nem lesz baja.
Én ma nyitottam volna meg, ha itthon lenne, és bármikor el tudnám zárni, ha jönne egy előre nem látott lehűlés. De egy távol lévő, nem lakott háznál van, ott inkább még várok egy kicsit, és csak vízvételezésre nyitom meg, aztán újra elzárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!